Різноманітні начинки для приготування ролів. Частина 2

Різноманітні начинки для приготування ролів. Частина 2
16 April, 2021
Морепродукти – найпопулярніша начинка для приготування родів. Трохи навичок і знань дозволять вам приготувати смачні роли в домашніх умовах, при цьому начинки можуть бути найрізноманітнішими. Японські суші асоціюються з рибою і це не випадково, адже це другий за значенням компонент після рису. До речі, деякі вважають, що роли готують тільки з рибою. Це далеко не так, але в якості інгредієнтів морепродукти виступають дуже часто. До них відносяться: Червона риба. Використовується без термічної обробки, тому важливо вибрати найсвіжіше і якісне філе, уважно огляньте рибу зовні і проаналізуйте її запах. Занадто кістлява риба не підійде, з нею буде багато проблем при готуванні і надалі при вживанні. Мідії. Це хороший замінник для дорогої червоної риби. Обсмажені зі спеціями мідії вносять в блюдо нотку пікантності, яку в ідеалі необхідно розбавити овочами або сиром. Вугор. Цей компонент підходить для любителів чогось незвичайного. Для ролів використовують спеціальний копчений вугор в соусі унагі. У складі вугра безліч корисних елементів, які потрібні організму для нормальної життєдіяльності. Креветки. Їх можна використовувати для начинки за рахунок ніжного і легкого морського смаку. Тигрові креветки варяться за одну хвилину, їх не можна довго тримати при високій температурі. Щоб вони не закрутилися через окроп, необхідно попередньо насадити їх на зубочистки. Нерідко креветки використовують в якості прикраси. Ікра. Виконує швидше практичну функцію для сервірування. Є ікра різних кольорів, це дозволяє створити на тарілці широку кольорову гаму, що покращить естетику страви. Ікра летючої риби може повністю покривати рол з усіх боків. Роли з морепродуктами - чудова закуска, підійде для святкового столу або сімейної вечері. Овочі - смачні і незвичайні Овочі як самостійний інгредієнт використовуються не часто, зазвичай вони доповнюють м'ясо і морепродукти. Хоча є різновиди вегетаріанських ролів, де рис поєднується виключно з овочами. Таке блюдо не менше смачне, ніж м'ясні аналоги. Овочева начинка для ролів може складатися з: Огірка. Продукт соковитий і хрусткий, робить суші свіжішими. Авокадо. Додає м'який смак, але при цьому відмінно поєднується з морепродуктами і м'ясом. Салат чука. Готовий салат чука ідеально поєднується з готовим рисом в великих ролах гункан. Маринованого огірка. З такого продукту роли вийдуть злегка солонуватими. Ананасу. Відмінна начинка для домашніх ролів, яка давно показала себе, як прекрасне доповнення до м'яса. Хоча якщо поєднувати його з іншими фруктами і рисом, то вийде чудовий десерт. Болгарського перцю. Про властивості перцю знали ще наші предки, тому додавали його практично в усі страви. Для суші його можна залишити сирим або ж обсмажити. Листя салату. Виконують функцію прикраси, додаються в самому кінці на етапі сервірування.
Додати коментар