Запечені суші вдома. Бюджетний і легкий рецепт!

Запечені суші вдома. Бюджетний і легкий рецепт!
21 May, 2021
У даній статті, ми коротко розкажемо вам як приготувати запечені суші вдома. Це питання цікавить кожного, хто хоча б 1 раз пробував їх. Майже всі доставки суші роблять дуже смачні запечені роли і сьогодні Ви дізнаєтеся легкий домашній рецепт! Що таке запечені суші? В основному - це хорошого розміру урамакі роли. З різноманітною начинкою і головне з шапочкою з майонезу, або якогось фірмового соусу. Так само, деякі доставки роблять запечені футомакі і маки роли. Але, запам'ятовуємо. Головна особливість - це шапочка яка і запікається. Чому ж ми їх так любимо? Відповідь дуже проста! Вони великі, вони красиві, вони цікаві, теплі і дуже смачні! Особливо, коли Вам набридли стандартні холодні роли, запечені ситуацію рятують. Готувати запечені суші вдома будемо за простим рецептом І так, нам знадобитися: Половинка норі; Готовий рис - 140 гр; Вершковий сир - 20 гр; Свіжий огірочок - 20 гр; Крабові палички - 40 гр; Соус для запікання - 80 гр; Скручуємо красивий круглий урамакі рол. Робимо ми це з допомогою килимка для суші, він полегшить Вам роботу. Далі нарізаємо на 8 рівних шматочків. Наступний крок - на кожен рол викладаємо соус для запікання. У нашому випадку це звичайний майонез змішаний з якимось твердим сиром. Ставимо наше блюдо в духовку на 8 хвилин на 250 градусів. Обов'язково включаємо тільки верхній гриль, що б запеклася шапочки, а не рис. Так, як він у нас і так готовий! 8 хвилин і наші роли запеклися. Більше не потрібно буде шукати ніяких інших рецептів і порад «Як готувати запечені суші вдома?» Дуже рекомендуємо до запечених ролів приготувати горіховий соус Горіховий соус для суші користується великою популярністю в Японії, становить серйозну конкуренцію соєвому соусу. Його нерідко використовують для заправки салатів, але найкраще він себе проявляє з ролами. Виходить дуже поживно і смачно. Щоб його приготувати, нам знадобляться: · 4 ст. ложки соєвого соусу; · 3 ч. Ложки оцту (рисового); · 2 ст. ложки солодкого вина; · 2 ч. Ложки кунжутної олії; · 1 стакан води; · 4 ст. ложки арахісової пасти. Арахісова паста викладається в глибоку сковороду і заливається водою (0,5 склянки). Включаємо слабкий вогонь і ретельно перемішуємо. Заливаємо ще 0,5 склянки води і не забуваємо помішувати. Не доводьте суміш до кипіння. Через деякий час консистенція стане більш густа. Це головна ознака того, що пора знімати соус з вогню. Потім додаємо 4 ложки соєвого соусу, кунжутну олію, вино і оцет. Знову ретельно перемішуємо і зменшуємо температуру. У таких пропорціях соусу вистачить на 4 порції. Горіховий соус чудово поєднується з рисом, овочами і морепродуктами. Кисло-солодкий смак з горіховими нотками покращує смакові властивості будь-якої страви. Обов'язково спробуйте приготувати заправку самостійно!
Додати коментар