Як приготувати рис для суші в мультиварці?

Як приготувати рис для суші в мультиварці?
23 July, 2021
Багато хто думає, що рис для суші - це щось неймовірне і незрозуміле. Але, він готується дуже просто. Особливо, якщо у вас вдома є мультиварка! Нам знадобиться простий круглозернистий рис і водичка. У вас вийде 1 кг. готового рису для суші: У ємність насипаємо рівно 500 грам рису. Швидко промиваємо під водою з крана 3-4 рази рис від крохмалю. Доливаємо води до позначки 1100 грам. Перевірити це потрібно за допомогою ваги. Включаємо функцію «Експрес» на 20 хвилин, чекаємо ... Не перемішуємо і не відкриваємо кришку! Якщо такої функції немає, то підійде також «Рис» або «Каша», Виберіть те, що підходить найбільше. По закінченню часу залишаємо постояти ще 20 хвилин. Рис готовий Заправляємо теплий рис нашої смачною заправкою. Її рецепт можна знайти нижче. Ретельно, але дуже ніжно перемішуємо, щоб не пошкодити рисинки Фірмовий і смачний рисовий оцет! Як приготувати і заправити рис для суші? Рисовий оцет, а саме заправка до рису на суші - це найважливіший інгредієнт у смачних ролах і суші. Так, як він надає продуктові не прісний, а кислуватий, ніжно-солоденький присмак. Якщо приготувати заправку неправильно - то рис буде несмачним і ваші страви так само. Будемо розглядати заправку для суші на 1 кг готового рису. Оцет столовий 9% - 40 грам Вода звичайна - 60 грам Цукор - 100 грам Сіль звичайна - 30 грам Все це ми насипаємо і наливаємо в маленьку ємність, яку ставимо на газ і підігріваючи постійно перемішуємо. Поки інгредієнти не розчиняться. До кипіння не доводити. Простіше навіть взяти спочатку теплу воду. Просто 1 хвилину мішаємо поки не розчиниться і не вийде оцет для суші. Пропорції рисового оцту Дуже важливо за вагами налити її в тільки що приготований, теплий рис, а саме: На 1 кг готового рису - наливаємо 150 грам рисового оцту І перемішуємо. Готово Тепер можна приготувати Ролл спайсі! Даний рол є яскравим, красивим і смачним. Як зрозуміло з назви - він гострий. Тобто, свіжий охолоджений лосось, ми будемо замішувати з спайсі соусом або будь-яким іншим гострим соусом, який Вам подобається. Ролл спайсі є класичним представником урамакі. Простими словами - це великий, відкритий рол рисом назовні. Інгредієнти. Норі - половинка Рис - 140 г Вершковий сир - 20 г Свіжий огірочок - 30 г Лосось - 50 г Соус шрірача - 10 г Кунжут чорний + білий - 15 г Процес приготування На половинку норі, на шорстку її частину викладаємо рис. Розштовхуємо його. Перевертаємо, що б начинку ставити на норі, а не на рис. Викладаємо вершковий сир і огірочок. Закручуємо круглий урамакі рол і посипаємо його кунжутом. Нарізаємо на 8 рівних шматочків. Далі нарізаємо наш свіжий охолоджений лосось і висипаємо в ємність. Наливаємо в нього соус шрірача. Замішуємо. Наш лосось спайсі готовий. Робимо шапочки з нього на нарізаних ролах Готово!
Додати коментар