Причини популярності суші у всьому світі
26 August, 2021
У всьому світі зріс інтерес до Японії, яка займаючи лідируюче місце в розвитку сучасних технологій, зуміла зберегти свою унікальну культуру і традиції.
Свого часу весь світ захоплювався японською поезією, бойовими мистецтвами, стравами японської кухні, яка сильно відрізняється від європейської кухні не тільки своєрідними рецептами страв, а й культурою прийому їжі.
Що таке суші
Суші - це збалансоване, низькокалорійне традиційне японське блюдо, для приготування якого використовуються тільки натуральні продукти, що піддаються мінімальній тепловій обробці. Особливістю суші є не тільки спосіб їх приготування, а й спосіб подачі.
Суші поступово завоювали популярність у всіх країнах світу. Причиною такої популярності, перш за все, стало те, що на приготування цієї страви потрібно мало часу. Ще однією причиною популярності стало те, що власники закладів громадського харчування швидко організували доставку суші додому.
В чому причина популярності суші
Зростаючий інтерес до суші в усьому світі можна пояснити наступними причинами:
Багато любителів суші помітили, що при регулярному вживанні цього блюда поліпшується настрій, зникає депресивний стан.
Суші давно переросло з категорії страв, які призначені для вузького кола людей. Сьогодні багато людей люблять збиратися великими компаніями в суші-барах, щоб провести весело час в колі друзів і насолодитися таким чудовим блюдом як суші.
Сучасні японські технології пробудили інтерес до цієї країни, яка відрізняється багатовіковими традиціями в приготуванні національних страв.
Суші - це блюдо, яке дієтологи включили в меню здорового способу життя. Ця страва дозволяє підтримувати життєвий тонус людини.
Багатий асортимент суші дозволяє вибрати суші як в традиційному виконанні, так і в оригінальному приготуванні з використанням різних продуктів.
Незвичайний смак, цікава подача страви викликає підвищений інтерес до суші в усьому світі.
Суші - страва, яка є яскравим представником японської кухні. Вона радує не тільки своїм смаком, але і естетичним способом подачі страви.
Суші стало тим блюдом, яке швидко стало популярним в сфері послуг по доставці їжі додому. Сьогодні багато людей замість того, щоб витрачати час на приготування їжі, замовляють суші з ресторану або суші-бару, що зробило суші дуже популярною стравою в усьому світі.
Суші - універсальне блюдо, яке можна використовувати для повсякденного або святкового столу.
Як готують суші в Японії:
Для початку відбирають тільки що виловлену свіжу рибу. У японських суші завжди багато свіжої риби. Підкладку для риби готують зі спеціального круглого рису, який містить багато крохмалю, а це значить, що під час їжі рис не розвалиться на крупинки. Рис в суші повинен бути теплим, а риба - холодною. Рисовий оцет, яким просочують суші, не може зберігатися відкритим більше одного дня. Суші вважаються свіжими тільки три години після моменту їх приготування. Суші ніколи не зберігають в холодильнику.