Рамен - корисна і смачна страва азіатської кухні

Рамен - корисна і смачна страва азіатської кухні
24 September, 2021
Рамен - це страва з локшини, яку готують з пшеничного борошна. Кожен кухар вибирає форму локшини, яка може бути: товстою, тонкою, хвилястою. Для приготування локшини використовують бульйон зі свинини, курки. Для заправки бульйону використовують сіль, пасту міс або соєвий сорус. Як готують локшину для рамену Рамен - корисна і смачна страва азіатської кухні. Найчастіше використовують пшеничне борошно, а також буде потрібна вода і сіль. Замість звичайної води можна використовувати мінеральну воду. Серед любителів цієї страви йдуть безперервні суперечки. Одні вважають, що рамен може бути прикрасою ресторанного столу. Інші, що рамен - це різновид фастфуда, який продається з вуличних лотків. Локшину винайшли в Китаї, але вона швидко прижилася і в Японії. Спочатку локшину готували вдома, але дуже швидко її стали виробляти на підприємствах і її можна було купити в магазині. З 1958 року вона стала популярною завдяки Монофуку Андо, який придумав локшину швидкого приготування, а пізніше локшина набула популярності у всьому світі. Класичний рецепт рамену зі свининою Свинину промити і нарізати невеликими шматочками. Скласти у велику каструлю, залити водою і варити 30 хвилин. В іншу каструлю покласти на дно імбир і корицю, зверху скласти шматки свинини, налити трохи процідженого бульйону і втопити продукти в бульйоні. Придавивши їх кришкою, варити всі продукти 4 години. У чисту каструлю налити води і довести її до кипіння, всипати локшину і варити її близько 5 хвилин. Воду злити, а локшину відкинути на сито. У каструлю налити один літр води, довести її до кипіння і вилити в воду бульйон. Прокип'ятити все ще раз. В кінці варіння додати свинячий жир. Готовий бульйон розлити по тарілках з локшиною, викласти шматочки свинини і присипати блюдо зеленню. Рамен з курки Залити курячі кістки і крила гарячою водою і зварити бульйон. Бульйон процідити і розлити по тарілках В іншій каструлі відварити локшину, і розділивши на порції, покласти в тарілки з бульйоном. Посипати блюдо дрібно порізаною зеленою цибулею. Рецепт рамена з куркою більш популярний у нас, але є умільці, які балують близьких і блюдом зі свининою.
Додати коментар