10 найкращих рецептів тайських паст і соусів

10 найкращих рецептів тайських паст і соусів
26 August, 2020
Зробіть свою власну пасту з тайського каррі або тайських соусів! Зробити власну тайську пасту або соус не складно, а результат набагато кращий та смачныший, ніж куплений у магазині соус. Крім того, оскільки ви готуєте їх самостійно, ви отримаєте більш здорові тайські страви. Використовуйте ці пасти та соуси для створення різноманітних смачних страв тайської кухні, від каррі та локшини до улюблених страв на грилі. Насолоджуйтесь! 1. Тайська паста із зеленого каррі Тайську пасту з каррі на диво легко зробити, і вона здоровіша і свіжіша на смак, ніж куплена у магазині. Додавайте її до улюбленого м'яса або морепродуктів, локшини, овочів або ж використовуйте її для приготування смачних супів або страв з локшиною. 2. Тайська жовта паста Карі Тайська жовта паста з каррі настільки універсальна, що вам захочеться спробувати її з різноманітними рецептами м'яса, морепродуктів, локшиною та супами. Ця ароматна жовта паста з каррі робить таїландську їжу простою для приготування і швидкою, особливо якщо ви робите пасту достроково і тримаєте її під рукою в холодильнику. 3. Тайська паста з червоного каррі Тайський червоний каррі Цей тайський рецепт пасти з червоного каррі ЛЕГКО зробити з нуля. Червона паста каррі - це чудовий тайський соус, який підійде і для морепродуктів, і для яловичини, і для курки і навіть для риби. 4. Тайська паста Пенанг з червоного каррі Цей смачний тайський рецепт пасти з червоного каррі родом з півдня Таїланду і несе в собі аромати з Малайзії, Бірми та навіть Індії (Пенанг - штат на півночі Малайзії). Спробуйте цю домашню тайську червону пасту з каррі з додаванням яловичини, курки, тофу, або квасолі та овочів - вам сподобається її аромат і неповторна суміш ароматів! 5. Пряний соус тайського чилі Хоча ви можете придбати знамениту тайську пасту чилі "nam prik pao" у більшості азіатських магазинів, краще зробити власну домашню версію. Таким чином немає консервантів, і можна додати власну здорову олію. 6. Тайський солодкий соус чилі Замість того, щоб купувати солодкий соус чилі, спробуйте зробити цей простий рецепт! Спробуйте його з рибою на грилі, курячими крильцями, креветками, весняними рулетами, свіжими булочками тощо ... Насолоджуйтесь! 7. Тайський арахісовий соус / Дип (також відомий як "Соус Сатаї") Хоча більшість західних версій арахісового соусу готують з арахісовим маслом, цей тайський арахісовий соус готується з справжнього арахісу. У той же час зробити це дуже просто і швидко. Цей арахісовий соус можна використовувати для найрізноманітніших цілей, від соусу для овочів до курячого або яловичого сатая. Або використовувати його для приготування смачного холодного салату з локшиною або маринаду. 8. Легкий тайський соус з манго Цей манго-соус легко зробити, і він завжди отримує захоплені відгуки. Використовуйте в якості спринцювання для варених креветок, кальмарів, весняних рулетів або свіжих булочок або будь-яких закусок, які вам трапляються. 9. Тайський соус для барбекю Цей домашній рецепт соусу з тайського барбекю настільки простий у приготуванні та перевершує куплені в магазині соуси. Цей темний солодкий соус, має достатню кількість спецій, щоб зробити ваше м'ясо, рибу чи морепродукти, реберця або просто гамбургери неймовірно смачними. 10. Тайська паста Том Ям Ця тайська паста Том Ям - це більше, ніж просто пряність для супу Том Юм. Це також прекрасний маринад, який творить чудеса з усіма видами риби та морепродуктів, куркою та свининою. Просто накладіть цей соус, потім або запікайте, обсмажуйте, або ж приготуйте використовуючи гриль.
Додати коментар