Традиційний філіппінський панцит

Традиційний філіппінський панцит
11 September, 2020
Філіппінський панцит як рецепт трохи заплутаний, оскільки це назва страви, а також один із інгредієнтів. Pancit - це слово для локшини, і, що додає плутанини, існують різні типи pancit, серед яких Pancit Canton - яєчна локшина, Pancit Bihon - рисова локшина і Pancit Miki - товста яєчна локшина. Цей рецепт використовує кантон, яєчну локшину, оскільки з нею найпростіше працювати. Як і у більшості страв з локшиною, овочі швидко обсмажують, щоб зберегти всі свої якості, колір і вигляд. Ви обираєте те, що вам подобається, але традиційно в якості відправної точки будуть: нарізана капуста, тонкі шматочки моркви, болгарський перець та цибуля. Зробіть традиційний панцит з м’ясом (свинина дуже популярна), креветками або тільки овочами; спосіб однаковий, за винятком, що час приготування для м’яса буде довшим. Інгредієнти 4 столові ложки рослинної олії 2 склянки змішаних овочів, подрібнених 1 середня цибулина, тонко нарізана скибочками 2 зубчики часнику, очищені від шкірки і подрібнені 1/2 чайної ложки імбиру, подрібненого в фарш 1 склянка креветок середнього розміру, очищених 1/2 склянки курячого бульйону Сушена локшина Pancit Canton 2 столові ложки соєвого соусу 1 столова ложка рибного соусу Спосіб приготування: Нагрійте олію у великому воку або глибокій важкій сковороді. Додайте подрібнені овочі та цибулю, смажте в воку три хвилини на сильному вогні. Додайте часник і смажте ще одну хвилину. Додайте імбир і креветки і продовжуйте смажити, поки креветки не стануть рожевими і не проваряться, це займе лише кілька хвилин. Додайте бульйон і доведіть до кипіння, а потім додайте локшину з панцитного кантону. Акуратно перемішайте, щоб локшина пом’якшилася, після пом’якшення зменште вогонь і варіть п’ять хвилин, щоб локшина вбрала бульйон. Нарешті, коли локшина звариться, а бульйон добре зменшиться, додайте сою та рибний соус, смакуйте та коригуйте більше, залежно від вашого смаку.
Додати коментар