Найкращі закуски з тайської кухні. Частина 2
27 November, 2020
Найкращі закуски з тайської кухні. Частина 2
1. Запечені креветки
На відміну від більшості рецептів креветок, смажених у фритюрі, цей легко запікається в духовці, а це означає менше жиру та калорій. Ці креветки чудово підходять до солодкого тайського соусу чилі, а також можуть бути основною стравою, якщо подавати їх із зеленим салатом або рисом на пару.
2. Мартіні з фруктами дракона
Цей мартіні з фруктових драконів легко зробити і красиво подати. Ваші гості будуть здивовані і в захваті від цього освіжаючого коктейлю, а шматочок чудового на вигляд фрукта може стати подвійним гарніром.
3. Тайські свіжі рулетики з креветками
Ці свіжі рулетики в тайському стилі вишукані, корисні та ситні. Відмінно подаються навесні або влітку, коли доступні свіжі салати та зелень, ці рулетики також можуть бути легким обідом, який подається разом із супом. Замініть креветку тофу на вегетаріанський варіант, або використовуйте лише овочі як начинку і занурте в солодкий і солоний соус тамаринд.
4. Мідії з кокосовим горіхом
Ці мідії в тайському стилі прекрасна закуска для справжнього гурмана або прекрасний варіант для елегантної романтичної вечері. Для соусу каррі не потрібен кухонний комбайн або паста для каррі, і його готують прямо на сковороді для швидкої та ароматної вечері з морепродуктів.
5. Гребінці, обсмажені на сковороді
Наша закуска із смажених гребінців напрочуд проста у виготовленні, її можна подати менш ніж за 10 хвилин. Подавати в індивідуальних закусочних тарілках; використовувати їх як основну страву поверх салату ромен, подрібненого базиліка та салату з кінзи; або зробіть грядку з пропареного рису.
6. Тайські ребра
Наші тайські ребра липкі, жувальні та неймовірно вологі зсередини. З часнику, цибулі, кленового сиропу та спецій виходить густий соус, в якому запікаються ребра. Для отримання ніжних результатів спечіть ребра, накрийте кришкою протягом першої години, а потім розкрийте, щоб на них з’явилася кірка зовні. Солодке і солоне, це смачна закуска, а її соус можна використовувати для обмазки і запікання курячих крилець або стегон.
7. Класичні тайські рибні котлети
Рибні котлети - загальноприйнята вулична їжа в Таїланді. Вони дуже ароматні в порівнянні з більшістю західних рецептів рибних котлет. Вони ідеально підходять для подачі на коктейльній вечірці з напоями. Вони подаються з картоплею фрі та салатом.