Теплі глінтвейни для святкових вечірок

Теплі глінтвейни для святкових вечірок
24 December, 2020
Червоне вино та спеції - це чарівне зимове поєднання. Глінтвейн - традиційна частина святкового сезону. Багатовіковий напій улюблений у багатьох європейських країнах протягом зими. Оскільки кожна область має свою власну особливість, існує безліч рецептів глінтвейну. Залежно від країни, ви знайдете ці рецепти з різними назвами - глюхвейн, глёгг, він-шо, бішопсвійн, - але глінтвейн має спільну характеристику, яка ідеально підходить для будь-якого святкового столу: усі вони готуються з червоного вина з сумішшю зігріваючих спецій. 1. Німецький глінтвейн У Німеччині глінтвейн називають glühwein. Червоне вино поєднується з коричневим цукром та звичайними зимовими спеціями (гвоздика, бадьян та кориця.) Ялівцеві ягоди та кардамон необов’язкові, але дуже гарне доповнення, якщо вони є. 2. Італійський глінтвейн Італійська версія глінтвейну називається vin brûlé, що означає «спалене вино». Це ще один рецепт, який можна налаштувати на свій розсуд, хоча цедра лимона, апельсиновий сік, ваніль, горошок перцю та лавровий лист чудово поєднуються з традиційними спеціями до яких ми звикли. 3. Польський глінтвейн Grzaniec galicyjski - це польська версія, і вона напрочуд проста у порівнянні з іншими рецептами. Якщо ви шукаєте спарений глінтвейн, все, що вам дійсно потрібно - це пляшка вина, цукор, гвоздика, кориця та лавровий лист. Це фантастично, обов’язково спробуйте. 4. Французький глінтвейн Французький глінтвейн звичайно, включає коньяк! Відомий як vin chaud, це дуже популярний теплий напій у Франції. Цей рецепт - із корицею, кардамоном, гвоздикою та апельсиновою цедрою - заслуговує на хороше молоде червоне вино. 5. Традиційний глінтвейн Ще один традиційний варіант глінтвейну - цей рецепт має дещо інший підхід. Він включає коньяк, мед для підсолоджувача, а гвоздику та корицю поєднує з імбиром. Нарізані апельсини мають цитрусовий акцент, який ідеально підходить для доповнення вашого улюбленого напою. 6. Голландський глінтвейн Голландці називають цей теплий пунш bischopswijn, або "єпископське вино". Це ще один з найпростіших глінтвейн-сумішей, що містить величезну кількість гвоздики та палички кориці з апельсинами та лимонами. 7. Шведський глінтвейн У шведському glögg все стає трохи цікавішим. Цей традиційний рецепт включає родзинки та мигдаль, а також кардамон, імбир, корицю та гвоздику. Якщо вам подобається, додайте віскі або горілку, щоб ще більше зацікавити. 8. Швейцарський глінтвейн Цей рецепт дивує додавання коньяку, пряного рому або горілки. А також, сюди входить коричневий цукор та ваніль. Це створює хмільний смак, який обов’язково сподобається кожному.
Додати коментар