Макі з вугрем

  • Ціна:

    80.00 грн

  • Вага:

    110г

Рис, норі, вугор, кунжут, соус унагі.


Макі – це один з видів японських страв, які є найбільш традиційними. Насправді, назву макі носять всі роли. Просто в нашому словнику прижилося слово «рол», яке придумали американці. Ним ми звикли називати макі з рисом назовні та макі з кількома інгредієнтами. Хоча, в японській мові вони звуться уромакі та футомакі. А те, що ми звемо маками чи моноролами – всі японські кухарі називають хосомакі.

Але неважливо, які саме назви носять страви, головне, наскільки вони смакують. Макі – це ідеальна страва для тих, хто хоче насолодитися смаком одного інгредієнтів або тільки починає знайомитися з Японською кухнею. Макі дають можливість зрозуміти, які основні начинки вам подобаються.

«Макі з вугрем» порадують справжніх любителів риби. Ніжне філе вугра має дуже приємний м’який смак, який чудово підкреслює смакові нотки рису та норі.

Аби страва вийшла дійсно ідеальною, наші кухарі використовують тільки спеціальний рис. Його обрали серед десятків інших сортів, тому він має особливий смак, ніжний аромат та ніколи не розпадається. До того ж, щоб приготувати рис, ми використовуємо традиційні японські технології варіння. Саме тому макі чудово тримають форму та не розвалюються. 

В поєднанні з водоростями норі, рис та вугор смакують просто божественно. А що зробити композицією закінченою, в страву додано кунжут та соус унагі. Соус має солоний присмак та приємний димний аромат.

Замовляйте «Макі з вугрем» і насолоджуйтесь традиційною японською стравою.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре