Пад сі ю з куркою

  • Ціна:

    115.00 грн

  • Вага:

    350г

 Рисова локшина, куряче філе, омлет тамаго, гриб шиітаке солодкий, морква, перець болгарський, цибуля, пекінська капуста, спаржева квасоля, соус соєвий дарк, соус від шефа, бебі кукурудза, маш, кунжут,  мікрогрін.

Страва «Пад Сі Ю з куркою», вирізняється дуже особливим смаком. Таке ідеальне смакове рішення, ми знайшли завдяки нашому шеф-кухареві. Він створив особливий соус, який ідеально підкреслює всі смакові особливості інгредієнтів та робить страву дійсно смачною, соковитою та просто неймовірною. А завдяки приготуванню в спеціальному посуді WOK, їжа стає ще і хрумкою, підрум’яненою та дуже ароматною. Таку страву обов’язково оцінять справжні гурмани, які люблять, аби інгредієнти, які часто здаються контрастними, поєднувалися в єдину чудову смакову композицію.

Основою цієї страви є ніжна та ароматна локшина з рисового борошна. Вона чудово поєднується з ніжним, м’яким, легким та апетитним курячим філе. Аби підкреслити його особливий смак, ми додаємо в страву болгарський перець. Його солодко-гоструватий смак чудово розкриває всі нотки філе.

Щоб додати в страву більше овочевих смаків, які ще і зроблять її трохи солодкуватою, кухарі використовують гриби шиітаке, моркву, бебі кукурудзу. А для підкреслення свіжого та ніжного смаку, використовують спаржеву квасолю, пекінську капусту маш і мікрогрін. Два останніх інгредієнти є частиною традиційної Азіатської кухні. Це боби і прощене зерно з паростками. Вони мають дуже цікавий смак.

Родзинкою страви є омлет тамаго, який має солодкуватий смак, оскільки в нього кладуть цукор.

Замовити «Пад Сі Ю з куркою» та інші страви легко та зручно. Зробіть кілька кліків мишкою та насолоджуйтеся чудовим смаком.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре