• У кошику порожньо!

Години роботи
10:00 - 21:00

Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.


  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення, участі в рекламних активностях компанії ТУКАМІ, тощо.

  • Ваші персональні дані обробляються компанією ТУКАМІ виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та компанією ТУКАМІ. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

  • Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином: при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті https://tykami.com.ua/, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у строфі «ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»; при участі в рекламних активностях компанія ТУКАМІ відповідно до правил проведення таких заходів.

  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується компанією ТУКАМІ та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).

  • Компанія ТУКАМІ гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».

  • Компанія ТУКАМІ використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.

  • Якщо у Вас виникли питання з питань конфіденційності, зв'яжіться з нами, зателефонувавши за номерами компанії: (093) 977 5335; (096) 977 5335 або написавши за адресою Tykami.lviv@gmail.com.



Дякуємо.