Рамен з куркою

  • Ціна:

    125.00 грн

  • Вага:

    350г

Вакаме, тофу, удон, куряче філе, камабоку, кукурудза, рамен бульйон, гриби шиітаке.

Страви WOK вирізняються особливим смаком і дуже насиченим ароматом. Такий ефект досягнуто завдяки тому, що таку їжу готують в спеціальній пательні, на великому вогні. Завдяки особливому способу приготування, їжа виходить неймовірно ароматною і добре просмаженою.

«Рамен з куркою» обов’язково сподобається справжнім поціновувачам Японської кухні в цілому, та страв WOK зокрема. В цій страві поєднано багато інгредієнтів, які використовуються саме в традиційних японських стравах. 

Основа – локшина удон. Вона приготована з ніжного пшеничного борошна, тому має особливо м’яку текстуру. Щоб підкреслити її смак та аромат, використовується бульйон рамен. 

Також в цій японській страві присутні водорості вакаме. Вони роблять її трохи солонуватою та ніжною. Ще один цікавий інгредієнт – камабоку. Воно готується з пюре, зробленого з риби та білого м’яса. Цей оригінальний інгредієнт має дуже приємний та м’який морський смак. Завдяки йому страва чудово смакує та має цікаві нотки, які змусять справжніх гурманів захоплюватися цією смаковою композицією.

Аби «Рамен з куркою» вийшов трохи солодкуватим, в нього додають гриби шиітаке, тофу та кукурудзу. Ці інгредієнти мають солодкий присмак. Завдяки цьому удон також виходить солодким і ніжним. 

І останній, але дуже важливий інгредієнт – філе курки. М'ясо в цій страві підкреслює всі інші смаки та робить її дуже ситною.

Замовляйте «Рамен з куркою» і смакуйте цю чудову традиційну японську страву.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре