Рамен з куркою

Вакаме, тофу, удон, куряче філе, камабоку, кукурудза, рамен бульйон, гриби шиітаке.Страви WOK вирізн

Ціна 125.00 грн

Вага 350г

Суп Фо з морепродуктами

Рисова локшина, мікс морепродуктів, гриб Шиітаке , морква, цибуля, зелена цибуля, чілі перець, лайм

Ціна 135.00 грн

Вага 350г

Том Ям

Паста Том Ям , куряче філе, креветка тигрова, цибуля зелена, перець Чілі , помідор, соєвий соус, фре

Ціна 135.00 грн

Вага

Рисова локшина з овочами

 Рисова локшина, морква, перець болгарський, цибуля, пекінська капуста, спаржева квасоля, сир т

Ціна 80.00 грн

Вага 300г

Локшина соба з куркою

 Соба, куряче філе, морква, перець болгарський, цибуля, пекінська капуста, спаржева квасоля, со

Ціна 90.00 грн

Вага 300г

Пад сі ю з куркою

 Рисова локшина, куряче філе, омлет тамаго, гриб шиітаке солодкий, морква, перець болгарський,

Ціна 115.00 грн

Вага 350г

Рис чорний з Морепродуктами

Рис з чорнилом каракатиці, сир Тофу, кальмар, восьминіг, мідії в мушлі, венерка в мушлі, креветка ти

Ціна 135.00 грн

Вага 350г

Рис Тайський з куркою

Рис, куряче філе, морква, цибуля, перець болгарський, спаржева квасоля, пекінська капуста, маш, соус

Ціна 85.00 грн

Вага 300г

Рис Тайський з овочами

  Рис, сир тофу, перець болгарський, морква, спаржева квасоля, цибуля, пекінська капуста, маш,

Ціна 75.00 грн

Вага 280г

Соба з креветкою

Креветка темпура, вакаме, тофу, соба, клер бульйон, норі, гриби шиітаке.«Соба з креветкою» обов’язко

Ціна 76.00 грн

Вага 350г

Соба з лососем

Локшина соба, лосось смажений, морква, перець болгарський, цибуля, пекінська капуста, спаржева квасо

Ціна 115.00 грн

Вага 300г

Тайський рис з овочами

  Рис, сир тофу, перець болгарський, морква, спаржева квасоля, цибуля, пекінська капуста, маш,

Ціна 65.00 грн

Вага 270г

Удон з куркою

Локшина удон , куряче філе , морква, перець болгарський, цибуля ріпчаста, пекінська капуста, бебі ку

Ціна 90.00 грн

Вага 300г

Удон з морепродуктами

Локшина удон, кальмар, восьминіг, мідії в мушлі, венерка, креветка тигрова, морква, перець болгарськ

Ціна 130.00 грн

Вага 300г

Показано з 1 по 14 із 14 (1 сторінок)

WOK – підійде абсолютно усім: для дорослих і малих, для тих хто любить м’ясо та рибу, для вегетаріанців. Ми готуємо тільки зі свіжих інгредієнтів, тому якість наших страв та відмінний смак – гарантуємо!

WOK — це і назва круглої пательні з опуклим  для приготування їжі, і особливий спосіб приготування страви. Цей посуд має товсте дно маленької площі, а бічні стінки тонкі і розширюються у напрямку вгору. Страва в ній готується швидко і виходить дуже смачною.

Суть приготування страв у ткаих незвичних пательнях полягає у тому, що при малій кількості олії, овочі обсмажуються максимально швидко на сильному вогні. Це дає особливий аромат, а овочі зберігають всі свої поживні елементи.

Щоб страва вийшла смачна і корисна, потрібно дотримуватись деяких правил:

  • Вибирайте інградієнти, які швидко готуються. Ідеально підходять, звичайно ж, морепродукти. Якщо ж вам захотілось приготувати, наприклад, картоплю, то попередньо відваріть її. Теж саме стосується і м’яса. 
  • Ріжте інгредієнти рівномірно, та невеликими шматками.
  • Якщо головний інгредієнт – це рис, краще зварити його за день до приготування страви. Якщо локшина – то попередньо замочіть її.
  • Для приготування воку не підходить вершкове масло або оливкова олія. Потрібно обирати ту олію, яка стійка до високих температур та не почне диміти. Найкраще підійде олія з кісток винограду або арахісове масло.
  • Починайте готувати тоді, коли підготували всі інгредієнти. Тому що, усе відбувається дуже швидко, на великому вогні, який не можна зменшувати.
  • Перед початком готування страви, добре підігрійте пательню.
  • Швидко та постійно перемішуйте інгредієнти.


Перейдемо до рецептів. Ми обрали для вас два варінти : з куркою та морепродуктами. 

Рецепт 1 : Фунчоза з морепродуктами


Інредієнти:

• Морепродуки на ваш смак (250 гр.);

• Фунчоза (350 гр.);

• Часник ( 3 зубчика);

• Зелень;

• Зелений горошок (150 гр.);

• Соєвий соус ( 3 ст. л.)

• Лимоний сік (2 ст. л)

• Солодкий перець (1 шт.)

• Сіль. Перець


Спосіб приготування:

⁃ Змішуємо соєвий соус та лимонний сік. У цій суміші маринуємо морепродукти 25 – 30 хв.

⁃ Настоюємо фунчозу у гарячій воді 7 хв.

⁃ Чистимо та ріжемо перець та часник.

⁃ Обжарюємо перець, додаємо зелений горошок та часник.

⁃ Добавляємо морепродукти і обжарюємо 5 хв.

⁃ Добавляємо фунчозу та піджарюємо ще 2 хв.

⁃ Подаємо страву теплою, прикрашаємо зеленню.


Рецепт 2 : Рисова лапша з баклажанами та куркою

Інгредієнти:

• Куряче філе (350 гр.);

• Рисова лапша (250 гр.);

• Цукіні (1 шт.);

• Баклажан (1 шт.);

• Цибуля (1 шт.);

• Зелена цибуля ( 1 пучок);

• Соєвий соус (1 ст. л.)

• Сіль, перець;

Спосіб приготування:

⁃ Ріжемо овочі невеликими шматками;

⁃ Ріжемо на тонкі шматки куряче філе;

⁃ Варимо лапшу:

⁃ Обсмажуємо на великому вогні м’ясо 4 хв.;

⁃ Додаємо цибулю, цукіні, баклажани та соєвий соус та готуємо ще 3 хв.;

⁃ Додаємо лапшу та дуже добре перемішуємо;

⁃ Прикрашаємо зеленню та подаємо.


Смачного!