Наше меню є дуже різноманітним та вдовольнить навіть найвибагливішого клієнта!
Воно складається з:
- Ролів;
- Суші-сетів;
- Макі та нігірі;
- WOKу і супів;
- Салатів;
- Напоїв та додатків;
Роли - традиційна страва японської кухні, яка складається з рису, морепродуктів та додаткових компонентів. Існує близько 150 видів різних ролів, у нас ви можете скуштувати найвідоміші та найсмачніші. Компоненти, які входять у роли можна по різному міксувати та поєднювати, тому у нас Ви часто можете знайти цікаві новинки. Суші- сети – це не окрема страва, а набір. В наші сети входять суші, які ідеально поєднуються між собою. Сети найкраще підійдуть для обіду в компанії друзів або сім’ї. Ви не тільки скуштуєте дуже смачні набори, але і весело проведете час.
Макі – різновид суші. Це рулет, який нарізаний кружельцями, що зроблений з рису та начинки, огорнутий норі (лист сушених водоростей).
Нігірі –також різновид суші, складається з рису та рибного філе. WOK – підійде абсолютно усім: для дорослих і малих, для тих хто любить м’ясо та рибу, для вегетаріанців. Ми готуємо тільки зі свіжих інградієнтів, тому якість наших страв та відмінний смак – гарантуємо!
Салати – холодна страва, мікс різних складових, які гармонійно поєднуються між собою.
Також, у нас ви можете додатково замовити напій (кола, сік або вода). У нас Ви знайдете головні страви японської кухні, яка, до речі, є нематеріальною культурною спадщиною ЮНЕСКО. Японська кухня вважається кухнею довгожителів та характерна свіжими інградієнтами, малою кількістю приправ та збереження основного смаку продуктів.
Основна страва – варений рис (Японці навчились ідеально варити його). Для Японців рис, це як для Українців хліб. У них є ціла культура вирощування рису. Це дуже важка робота, яка потребує присутності багатьох людей, які будуть працювати руками. Найчастіше Японці їдять просто рис, без усіляких додатків, навіть солі. Вони пояснюють це тим, що рис і так смачний. Все інше, це закуски з морепродуктів (риби, молюсків та водоростей) та овочів. Звичайно, що найвідоміша страва японської кухні – суші. Страви споживають паличками. Велика увага приділяється зовнішньому вигляду страв. Це стосується не тільки гарної презентації страви та її смаку, але і є вдало підібраного посуду. Велика увага приділяється і тому, щоб їжа була здорова та легка. З напоїв найбільше цінується зелений чай. Японці споживають його частіше ніж воду. Це ще одна причина, чому Японська кухня вважається кухнею довгожителів, тому що зелений час містить в собі багато катехіну, а він в свою чергу, уповільнює процеси старіння клітин.